Överraska en vän på distans

Att överraska en kär vän är alltid lika uppskattat oavsett om det är en stor eller liten gåva. Idag, då många av våra vänner bor i andra städer eller till och med andra länder, är det kanske inte så enkelt att spontanöverraska varandra med små gåvor. Men det finns fortfarande några alternativ kvar, trots att man inte delar stadsdel eller land längre.

Handskrivet brev

Här följer ett par användbara överraskningstips;

Skriv ett handskrivet brev

Att få ett handskrivet brev med posten är idag inte alls lika vanligt som på den tiden man hade brevvänner. Du kanske minns den tiden och vet hur uppskattat det var att få ett brev. Skriv ett brev och överraska din vän med någonting utöver det vanliga! Gör dessutom brevbäraren glad!

Skicka en kaka från Postkakan.se

Svenska företaget postkakan.se är en tjänst som låter dig skicka en kaka med posten direkt till din vän. Det finns ett stort utbud av olika typer av kakor så du kan räkna med att hitta en kaka som passar alla, speciellt din vän som kommer att avnjuta kakan. Du kan till och med skicka en kaka med en egen bild. Tänk dig att du skickar en kaka med en bild på er tillsammans från ett minnesfullt ögonblick som ni båda delar. Kanske är det skolresan i 9:an ni båda minns så väl eller kanske den kvällen ni umgicks sista gången innan någon av er flyttade? Bara fantasin sätter gränserna för vilken bild du väljer.

Skicka en videohälsning

Med dagens teknik är det enkelt att spela in en videohälsning och skicka till en vän via olika sociala nätverk. Men varför inte spela in din hälsning och bränna ner den på en CD-rom eller kanske lägga in den på ett USB minne? Att få en videohälsning med posten kommer uppskattas mycket och bli en väldigt oväntad överraskning.